Wat is Power Slim®?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om uw streefgewicht te behalen én behouden.

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. U wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar u wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij u niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding.

Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in uw dagelijkse leven.

Hoe werkt Power Slim®?

Power Slim betekent niet minder eten, maar ànders eten.

Er is keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies en desserts.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voegt u een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die uw lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Wat zijn de kosten?

Ik kan me voorstellen dat u wilt weten wat uw investering is om een slank lichaam te bereiken. Afhankelijk van hoeveel u wilt afvallen en hoe lang u daarmee bezig bent, kan in het algemeen het volgende worden aangehouden.

Afhankelijk van uw persoonlijke programma gebruikt u 4 tot 6 producten per dag. Heeft u 5 producten per dag nodig dan bent u tussen de € 80,- en € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die u normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

Power Slim startpakket

Het Power Slim starterspakket kost € 159,-. Dit kan vergoed worden door uw basiszorgverzekering. In dit pakket zitten allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende Power Slim maaltijden voor 8 tot 10 dagen. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en onze topper het Power Slim kookboek! Hierin staan 14 voorbeeldmenu's en meer dan 80 lekkere recepten.

De kosten van de intensieve begeleiding door de diëtist zijn bij de prijs van de powerslim producten inbegrepen. De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

Op Gewicht Blijven na Power Slim

Na het behalen van uw ideale gewicht, laat ik u nog niet los. U kunt nog een jaar GRATIS blijven komen, waarin we zorgen dat u uw nieuwe leefstijl behoudt en u niet meer aankomt. Elk kwartaal gaan we even zitten, samen kijken hoe het gaat en wordt er een uitgebreide lichaamsmeting gedaan.

Wilt u starten? Neem dan meteen contact op: Locaties en contact